Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken in het penthouse van Meryl Streep

Adembenemend uitzicht over de stad én het staat te koop. Het penthouse van Meryl en haar man Don Gummer beslaat een volledige verdieping van de River Lofts toren aan 92 Laight Street in Tribeca. Ze kochten het in 2006 voor 10.1 miljoen dollar. Vorig jaar stond het ook al te koop voor 25 miljoen d...

Binnenkijken in het penthouse van Meryl Streep

Adembenemend uitzicht over de stad én het staat te koop.

Het penthouse van Meryl en haar man Don Gummer beslaat een volledige verdieping van de River Lofts toren aan 92 Laight Street in Tribeca. Ze kochten het in 2006 voor 10.1 miljoen dollar. Vorig jaar stond het ook al te koop voor 25 miljoen dollar, het is even van de markt geweest en is nu in de aanbieding voor 'slechts' 18,3 miljoen dollar.

Zoals van een succesvolle filmster met smaak kan worden verwacht, heeft het penthouse alles wat het leven makkelijker kan maken, waaronder…

…vloeren van Braziliaans hardhout…

…een Italiaanse keuken met een Sub-Zero koelkast, twee ovens – Streep kookt graag – en een zespits Miele fornuis en een Bosch vaatwasser.

Het huis is licht en vriendelijk ingericht, de kunst op de foto's is de smaak van Meryl en Don. 

De eethoek heeft een open verbinding met de living. 

Het appartement heeft vier slaapkamers: dit is een logeerkamer...

...net als deze...

En dit is waar Meryl en Dom uitsliepen.

In deze inloopkast heeft heel wat rode-loper-couture gehangen. 

En Meryl had daarnaast haar eigen boudoir, as you do. 

De panoramaramen bieden een prachtig uitzicht.

Er is een 'media room' ...

....waar een stylist van de makelaar bezig is geweest: deze foto is van augustus 2018, de stijl van Meryl, de bovenste de iets onpersoonlijkere stijl van de interior decorator.  

...en een kantoor: alle ruimtes lopen in elkaar over, maar hebben wel eigen hoeken. Het appartement is 370 m2 groot, heeft een eigen lift en een skylight in de hal.

Het penthouse is aan drie kanten omringd met een terras met uitzicht op de Hudson.

Dat er ook in de avond mag zijn. De verkoop maakt Meryl bepaald niet dakloos, ze brengt het grootste deel van haar tijd door in een enorm huis met dito atelier voor Don in de buurt van Salisbury in Connecticutt en heeft nog een vintage, op Japan geïnspireerde villa in Pasadena aan de westkust.

Foto's © ANP, Sotheby's International Realty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in