Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken: Cartier Fifth Avenue Mansion

Het iconische pand in New York City waar wij zo in willen wonen ... Wij gaan er niet omheen draaien: het nieuwe Cartier Fifth Avenue herenhuis in het hart van Manhatten is een bijzonder fantastische winkel. Het herenhuis is eigenlijk niet nieuw: het was de thuisbasis van een ‘grote baas’-financie...

Binnenkijken: Cartier Fifth Avenue Mansion

Het iconische pand in New York City waar wij zo in willen wonen ...

Mansion

Wij gaan er niet omheen draaien: het nieuwe Cartier Fifth Avenue herenhuis in het hart van Manhatten is een bijzonder fantastische winkel. Het herenhuis is eigenlijk niet nieuw: het was de thuisbasis van een ‘grote baas’-financier in de jaren 1910. Het werd verkocht aan de familie Cartier voor $100,- en 128 natuurlijke parels. Nu, een eeuw later, staat het pand er nog steeds, betoverd door een prachtige Manhattan make-over.

Een kamer met een eerbetoon aan de screenqueen

De Elizabeth Taylor Salon in de Cartier Fifth Avenue Mansion is gevuld met edelstenen zo groot als de filmster zichzelf. Na het wegdromen over de creaties van juwelen, kunt u nu de aandacht vestigen op het drieluik van stilstaande foto’s, die een greep zijn uit een film (1957). Taylor en haar man, filmproducent Mike Todd, waren daar op vakantie in zuid-Frankrijk. Daar heeft hij Elizabeth verrast met een Cartier robijn en diamanten halsketting.

Een parfumeur op de vierde verdieping

Mansion

De vierde verdieping is de thuisbasis voor de parfumeur Mathilde Laurent met 11 exclusieve parfums, gepakt in een kleine rode Cartier box. Maak een keuze, open een box en een video die de geur illustreert speelt automatisch af.

De oude ballroom maakt nu plaats voor diamanten

De Princess Grace Salon, wat vroeger de oude ballroom was, bevat alle diamanten en verlovingsringen. De ovale kamer heeft zo prachtig natuurlijk licht, dat elk item perfect tot zijn recht komt. Over de prinses van Monaco: de oorspronkelijke verlovingsring van Cartier van 1956 wordt tot 15 oktober tentoongesteld.

De geheime deur

Alle geheimpjes van Cartier vinden plaats op de zesde verdieping. De deur is gecamoufleerd, grenzend aan de trap en verbindt zich tot het Jeanne Toussaint Salon. Deze kamer is vernoemd naar de eerste artistieke directeur van Cartier. De mezzanine is strikt voor VIP’s! Klanten die op zoek zijn naar een uniek, high-end item krijgen toegang onder begeleiding van een medewerker van Cartier.

Mansion

Bewaren