5 redenen waarom een kind krijgen na uw 35ste geweldig is

5 redenen waarom een kind krijgen na uw 35ste  geweldig is

1 - Zaken op orde

Voor uw 35ste was u altijd nog druk

Kind
met een carrière en een huis. Omdat u al uw zaken geregeld heeft in uw kinderloze tijd, kunt u nu een stuk minder gestrest van uw kind(eren) genieten.

2 - Uw lichaam kan het aan De roddels dat u het vruchtbaarste bent in uw 20ste jaren? Verschillende studies die in The Atlantic staan bewijzen het tegendeel tot wat vaak wordt gedacht. Vrouwen zijn eigenlijk bijna net zo vruchtbaar in hun late jaren ’30 als zij zijn in hun late jaren ’20. Onderzoek wijst uit dat in feite 82 procent van de vrouwen in de leeftijd van 35 tot en met 39 jaar zwanger zijn binnen een jaar.

3 - Toekomstig genie

Volgens een onderzoek van The London School of Economics heeft uw kind meer kans om het genie van de familie of klas te worden. Dit ligt aan de stabiele basis die u uw kind heeft kunnen geven. Mid-dertigers hebben namelijk vaker een goed inkomen, standvastige relatie en krijgen goede verzorging tijdens de zwangerschap.

4 - Flexibiliteit

De lange werkdagen, overuren en invallen voor uw collega kan nu in uw voordeel zijn. U kunt vaker vrij vragen, omdat u het vertrouwen van uw baas heeft gewonnen door het serieuze harde werken en al uw tijd. Dus is uw kindje plots ziek? Thuis werken of dagen vrij zijn makkelijker toepasbaar.

5 - Een lang en gelukkig leven

Uit het onderzoek van Boston University School of Medicine blijkt dat mensen die aan het eind van hun dertigen jaren zwanger raakt, een genetisch voordeel hebben. Zij hebben twee keer meer kans om 95 jaar of ouder te worden. Kunt u heerlijk lang van uw kinderen en kleinkinderen genieten.

Bron: PureWow

Bewaren

Bewaren