Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

10 lieve cadeautjes met een luxe uitstraling

It's the thought that counts (én een stijlvolle indruk maken, uiteraard!) Cadeautjesstress? Geen paniek, Nouveau's Team Shopaholic heeft tien cadeautjes tot en met 25 euro met een wow-factor voor je bij elkaar gezocht, die leuk zijn om te geven (ook aan jezelf!)  Courteney Cox tightens her visage...

10 lieve cadeautjes met een luxe uitstraling

It's the thought that counts (én een stijlvolle indruk maken, uiteraard!)

Cadeautjesstress? Geen paniek, Nouveau's Team Shopaholic heeft tien cadeautjes tot en met 25 euro met een wow-factor voor je bij elkaar gezocht, die leuk zijn om te geven (ook aan jezelf!) 

Courteney Cox zweert erbij en rolt zich er zelfs in restaurants fris en fruitig mee...

...een gezichtsroller van jade (Anthropologie € 12)

Ring met Swarovski kristallen voor een luxe upgrade van je ringvinger (Bonprix € 25)

Hot pink tasje in imitatie-kroko dat ook aan een schouderriem kan worden gedragen: leuk funky accent in de zee van zwart, dit seizoen (H&M € 25)

Flynn Bangle armband Serefina (Anthropologie € 12)

Aangezien Máxima ook wel eens wat van dit label in haar ogen heeft hangen, ben je in goed gezelschap: deze oorhangers hebben een stekertje aan de onderkant en een handige clip aan de bovenkant, zodat ze goed blijven zitten (H&M € 8)

Klassieke beautycase in een funky kleur: de JJDK Tilde pink beauty box heeft aparte ruimte voor pencils en kwasten (Douglas € 18)

's Werelds beste vrouwelijke bartender Tess Posthumus laat in Cocktails zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. Van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour tot aan de alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary's Pear (Bol, € 17)

En nu we toch in cocktailsferen zijn: 7-delige Barcraft set voor een aanstormend Liquid Chef (Bol € 25)

De Maanlamp van Gadgy is draadloos en oplaadbaar, zodat je hem overal kunt neerzetten zonder over de kabel te struikelen. Dimbaar in drie kleuren en ook nog eens realistisch (Fonq € 20)

Drie mini-mascara's om cadeau te geven: Benefit Big Lash Adventure bevat een mini Roller Lash-mascara voor gekrulde wimpers, een mini They’re Real!-mascara voor extra lange wimpers en de BAD-gal BANG!-mascara voor wimpers met extreem veel volume. Ze zitten in samen in een speciale verpakking die ook in drieën kan worden gedeeld. Zo kun je meerdere mensen blij maken (of er lekker eentje zelf houden (Douglas € 25)

Openingsfoto (c) iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in