Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Luxe eten en uitslapen: zo begin je uitgerust aan 2018

Een goed begin is het halve werk. Dus waarom het nieuwe jaar niet beginnen met een viergangendiner in een sterrenrestaurant en slapen op een landgoed vlakbij? Bij Nouveau zijn we gek op culinaire hoogstandjes en prachtige hotels. Dus trekken we de feestdagen gewoon nog even door met dit heerlijke...

Luxe eten en uitslapen: zo begin je uitgerust aan 2018

Een goed begin is het halve werk. Dus waarom het nieuwe jaar niet beginnen met een viergangendiner in een sterrenrestaurant en slapen op een landgoed vlakbij?

Bij Nouveau zijn we gek op culinaire hoogstandjes en prachtige hotels. Dus trekken we de feestdagen gewoon nog even door met dit heerlijke weekendje weg in eigen land.

Wat kun je verwachten?

Verwen je smaakpapillen in een van de sterrenrestaurants en ervaar het comfort en de luxe van een prachtige accommodatie in de buurt. Het ideale weekendje weg voor culinaire liefhebbers boek je bij Kras. Gaan? Reserveer het Nouveau-arrangement via deze website (al vanaf € 135 p.p.) t/m 31 januari 2018. Het arrangement bestaat uit:

Inclusief

- 1x overnachting met ontbijt in landgoed Lauswolt

- 1x 4-gangendiner (excl. dranken) in het met een Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma

- Koffie of thee met een lekkernij na het diner bij restaurant De Heeren van Harinxma

Exclusief

- Reserveringskosten € 19,50 per boeking

- Verblijfsbelasting € 5,55 p.p. per nacht

- Service charge ca. € 2,20 p.p. per dag

Uitgebreid aanbod

Kras biedt meer dan 20 verschillende culinaire arrangementen. Kijk voor meer Michelinster arrangementen op kras.nl/michelin en boek al vanaf € 89 p.p.