Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lezersaanbieding: Musical CATS

Een van de meest geliefde musicals aller tijden - De musicalklassieker CATS van Andrew Lloyd Webber - komt voor slechts 7 weken naar Nederland. Deze absolute publiekslieveling zal voor het allereerst in ons land in de originele Engelstalige versie te zien zijn. Het is een bijzondere jubileum tour...

Lezersaanbieding: Musical CATS

Een van de meest geliefde musicals aller tijden - De musicalklassieker CATS van Andrew Lloyd Webber - komt voor slechts 7 weken naar Nederland.

Deze absolute publiekslieveling zal voor het allereerst in ons land in de originele Engelstalige versie te zien zijn. Het is een bijzondere jubileum tour langs 4 theaters, omdat het verleden jaar 30 jaar geleden was dat de katten voor het eerst de harten van het Nederlandse publiek veroverden. Het is de eerste keer dat Nederland zal worden aangedaan door de internationale cast van de Londense West End show. De show wordt uiteraard voorzien van Nederlandse boventiteling zodat je niets van het verhaal hoeft te missen.Het verhaal

Het tijdloze verhaal raakt zowel jong als oud: het speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’- katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar verdriet willen ze niets van haar weten. Het kattenfeest wordt wreed verstoord wanneer Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider. En deze wijze oude kater kiest uitgerekend Grizabella om herboren te worden...Voorstelling:

Amsterdam RAI Theater - Van 20 december 2018 t/m 13 januari 2019

Rotterdam Luxor Theater - Van 15 januari t/m 27 januari 2019

Groningen MartiniPlaza - Van 9 t/m 14 april 2019

Breda Chassé Theater - Van 17 t/m 22 april 2019Lezersaanbieding:

Ontvang als Nouveau lezer een korting van € 20,- per kaartje op geselecteerde voorstellingen in het RAI Theater Amsterdam.

Boek hier je tickets