Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

LEZERSAANBIEDING: LUXUEUZE CRUISE MIDDELLANDSE ZEE

Deze maand in Nouveau een reportage van MSC Cruises langs de Middellandse Zee. Rust, persoonlijke aandacht, een hut op een van de topdekken, vijfgangendiners.. Aan boord van MSC Fantasia is het genieten van de privileges van de Yacht Club. Elke dag een andere plaats, van authentiek Bari en cultur...

LEZERSAANBIEDING: LUXUEUZE CRUISE MIDDELLANDSE ZEE
MSC Cruises

Ook zo'n luxueuze cruise over de Middelandse Zee maken? Boek dan nu dit Cruise Only-pakket van MSC Cruises en krijg een massage en gezichtsbehandeling aan boord cadeau!

Het Cruise Only pakket:

Verblijf van 8 dagen/
7 nachten in een Yacht Club 1-hut op een van de hieronder vermelde schepen. Exclusief vervoer van en naar de in-/ontschepingshaven. Cruise is op all inclusive-basis met 24-uurs butlerservice en onbeperkt toegang tot sauna en Turks stoombad, entertainment en shows. Deze aanbieding is niet te combineren met andere acties/promoties of loyaliteitskorting. Schepen en inschepingshaven: MSC Fantasia (Genua), MSC Divina (La Spezia), MSC Preziosa (Civitavecchia).

Vertrekdata

zie MSC Cruises

Prijs

Vanaf €1.849 p.p. op basis van twee-persoonsbezetting.

Boeken

1 mei 2015 t/m 31 juli 2015 en/of zolang de voorraad strekt.

Reserveren

Klik hier om reserveren of bellen met MSC Cruises: 023-711 15 10 (ma-vrij, 09.00-18.00 uur, zaterdag 9-17 uur) o.v.v. ‘lezersaanbieding Nouveau’.

Bijkomende kosten

● Ter plaatse te betalen: Servicekosten: €8,50 p.p. per nacht ● Bijdrage Unicef: €1,- p.p.

● Eventuele excursies

● Uitgaven van persoonlijke aard

Extra! Gratis spapakket voor twee personen

Lezeressen van Nouveau die gebruikmaken van deze scherp geprijsde cruise-aanbieding ontvangen gratis het spapakket Relaxing Wave voor twee personen. Dat pakket bestaat uit een persoonlijk consult, een Bali-massage van dertig minuten 
voor twee personen en een gezichtsbehandeling van dertig minuten voor twee personen.