Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Leestip: Een vlaag van waanzin

Een krantenartikel prikkelde de fantasie van Corine Hartman. in deze spannende roman geeft ze een mogelijke verklaring voor een familiedrama. Vanaf de zijlijn zie je hoe de banden op scherp komen te staan...  Beschrijving 'Ik zou alles, alles voor haar doen, altijd, ze hoeft maar een kik te geven...

Leestip: Een vlaag van waanzin

Een krantenartikel prikkelde de fantasie van Corine Hartman. in deze spannende roman geeft ze een mogelijke verklaring voor een familiedrama. Vanaf de zijlijn zie je hoe de banden op scherp komen te staan... 

Beschrijving

'Ik zou alles, alles voor haar doen, altijd, ze hoeft maar een kik te geven en ik ren voor haar. Het kan niet waar zijn dat ze zomaar zegt: ik ga bij je weg. Het mag niet. Alles zal ik uit de kast halen om dat te voorkomen. Alles.'

Voor de buitenwereld vormen ze een perfect gezin: Anthonie en Romée van Baerle en hun drie kinderen. Ze wonen in een villa met zwembad. Hij is een succesvolle ondernemer, zij een toegewijde yogalerares.

Maar dan krijgt Anthonie van zijn vrouw te horen dat ze hem gaat verlaten. Romée is verliefd op een ander en wil een tijdje op zichzelf gaan wonen om afstand te nemen. Die nacht vermoordt Anthonie zijn vrouw. Dit is zijn verhaal. En het hare.

Een vlaag van waanzin

Corine Hartman neemt je mee door de geschiedenis van dit - op het oog - perfecte stel. Kleine incidenten en gebeurtenissen worden verklaard vanuit het standpunt van Anthonie en Romée.

En zo zie je vanaf de kantlijn hoe een opeenstapeling van misverstanden en onbegrip leidt tot een tragedie. Hartman liet zich inspireren door een krantenartikel en geeft in deze spannende roman een mogelijke verklaring voor een familiedrama.

Bookazine bij Nouveau

Ideaal voor op vakantie, in je handbagage of je strandtas. 'Een vlaag van waanzin' vind je deze maand als bookazine bij de nieuwe Nouveau.

Twee vliegen in één klap dus, want in deze zinderende zomer Nouveau lees je verder mooie interviews (onder andere met Annemarie van Gaal en Cesar Zuiderwijk), zomermode (welke jurk past bij jouw figuur), beauty in de zon, reistips en psyche.

Nu in de winkel:

Veel leesplezier!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in