Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kopietjes: de ringen van Fergie en Eugenie

Hartstikke blij is prinses Eugenie met haar kersverse verlovingsring. Maar... kennen wij die ring niet ergens van? Jack Brooksbank zocht blijkbaar niet ver buiten de deur voor inspiratie voor zijn verlovingsring voor prinses Eugenie. Haar glimmer lijkt wel héél erg op die haar moeder in 1986 kree...

Kopietjes: de ringen van Fergie en Eugenie

Hartstikke blij is prinses Eugenie met haar kersverse verlovingsring. Maar... kennen wij die ring niet ergens van?

Jack Brooksbank zocht blijkbaar niet ver buiten de deur voor inspiratie voor zijn verlovingsring voor prinses Eugenie. Haar glimmer lijkt wel héél erg op die haar moeder in 1986 kreeg van prins Andrew. Niet zo gek: volgens geruchten zou Eugenie de ring samen met haar lief ontworpen hebben. Niet zo spontaan, wel succes verzekerd.

Padparadscha

Eugenie (of Jack) koos een padparadscha-saffier uit als hoofdsteen: een saffier met een mix van rode en gele tinten dus. De steen wordt omringd door diamanten en prijkt op een gouden ring.

Robijn

De ring die Fergie in gelukkiger tijden kreeg van Andrew had een Burmese robijn in de hoofdrol, ook omringd door diamanten op een gouden ring. Die oogt qua model iets ouderwetser, maar wedden dat Fergie even twee keer moest kijken toen haar dochter het grote nieuws kwam delen? Hopelijk heeft haar dochter er meer geluk mee.