Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Kamperen op het dak van de A'DAM Toren; donderdag gaat het gebeuren

's Ochtends wakker worden terwijl Amsterdam, letterlijk, aan je voeten ligt? 10 gelukkigen gaan dat deze week beleven. Ze mogen kamperen - ja, je leest het goed - óp het dak van de A'DAM toren. Met dit kampeeravontuur neemt ROEF, de organisator van de prijsvraag, de winnaars mee naar het daklands...

Kamperen op het dak van de A'DAM Toren; donderdag gaat het gebeuren

's Ochtends wakker worden terwijl Amsterdam, letterlijk, aan je voeten ligt? 10 gelukkigen gaan dat deze week beleven. Ze mogen kamperen - ja, je leest het goed - óp het dak van de A'DAM toren.

Met dit kampeeravontuur neemt ROEF, de organisator van de prijsvraag, de winnaars mee naar het daklandschap hoog boven de stad. Ze overnachten in opgezette tentjes, krijgen nog een film te zien en beleven 's ochtends een yogasessie met onovertroffen uitzicht.

Je tentje opzetten op bijna 100 meter hoogte, te gek toch? Jammer dat we niet meer mee kunnen doen, want deze geluksvogels zouden we maar wat graag willen zijn!

Beeld en bron: ROEF

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in