Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

JENNIFER LOPEZ IN NIEUWE MISDAADSERIE OP FOX

Jennifer Lopez in nieuwe misdaadserie Shades Of Blue Superster Jennifer Lopez schittert in de hoofdrol van de nieuwe misdaadserie ‘Shades Of Blue’ die vanaf morgen van start gaat op FOX. Voor het eerst maakt de 46-jarige actrice en zangeres haar opwachting in een drama-televisieserie, waarin zij ...

JENNIFER LOPEZ IN NIEUWE MISDAADSERIE OP FOX

Jennifer Lopez in nieuwe misdaadserie Shades Of Blue

Superster Jennifer Lopez schittert in de hoofdrol van de nieuwe misdaadserie ‘Shades Of Blue’ die vanaf morgen van start gaat op FOX. Voor het eerst maakt de 46-jarige actrice en zangeres haar opwachting in een drama-televisieserie, waarin zij een corrupte politieagente speelt. Lopez wordt bijgestaan door een sterrencast met onder anderen Emmy Award-winnaar Ray Liotta (Goodfellas) en Drea de Matteo, vooral bekend om haar rol in de serie ‘The Sopranos’. Oscar-winnaar en viervoudig Emmy Award-winnaar Barry Levinson (Rain Man, Sleepers) heeft de regie van de eerste twee afleveringen op zich genomen. In Amerika is de serie een groot succes, zender NBC brak alle kijkcijferrecords in het tijdslot waarin ‘Shades of Blue’ in première ging.

Lopez

Harlee Santos (Jennifer Lopez) is een charismatische alleenstaande moeder en vindingrijk detective in Brooklyn. Haar team dat onder leiding staat van Matt Wozniak (Ray Liotta) stelt eigen belangen voorop en overtreedt vaak de wet om harde criminaliteit in New York aan te pakken. Wanneer Harlee tijdens een grote illegale klus door de FBI op heterdaad wordt betrapt, heeft ze geen andere keus dan zich tegen haar eigen collega’s te keren. Als FBI-informant probeert ze met man en macht haar team te beschermen en tegelijkertijd onder een arrestatie uit te komen om voor haar dochter te kunnen zorgen. Maar de obsessieve FBI-agent Stahl (Warren Kole) weet haar volkomen in de greep te houden. Ondertussen opent Wozniak de jacht op de informant en voelt zijn corrupte team de hitte onder de voeten.

Over FOX

FOX is een kwaliteitszender met series, films en sport. Momenteel brengt FOX internationale hitseries als The Walking Dead, The X-Files, American Horror Story, The Strain, Empire en Quantico. FOX zendt deze series als eerste en direct na de internationale premières in Nederland uit waarmee de zender de pay-off ’The Best. First’ onderstreept. FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

Voor meer informatie: http://www.foxtv.nl