Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Jennifer Aniston en Justin Theroux breien er een eind aan

Eind vorig jaar heeft het koppel al besloten uit elkaar te gaan. Zo melden ze vandaag aan Amerikaanse media. Ze waren sinds 2015 getrouwd. Jammer, vinden wij! Maarreh... Brad is nu ook vrijgezel he... Denken jullie wat wij denken..? In de verklaring, die onder andere werd gepubliceerd door New Yo...

Jennifer Aniston en Justin Theroux breien er een eind aan

Eind vorig jaar heeft het koppel al besloten uit elkaar te gaan. Zo melden ze vandaag aan Amerikaanse media. Ze waren sinds 2015 getrouwd. Jammer, vinden wij! Maarreh... Brad is nu ook vrijgezel he... Denken jullie wat wij denken..?

In de verklaring, die onder andere werd gepubliceerd door New York Daily News, zeggen zij: "We zijn twee beste vrienden die besloten hebben hun wegen als een koppel te laten scheiden, maar we kijken uit naar een liefdevolle vriendschap." Ze waren sinds 2012 samen en trouwden in 2015.

Vermogen

Volgens een bron van Us Weekly tekenden de twee "waterdichte huwelijkse voorwaarden" voordat ze trouwden in 2015.

De actrice bouwde een flink vermogen op als één van de hoofdrolspelers van hitserie Friends. 

Ook de carrière van Theroux loopt goed, hij had recentelijk de hoofdrol in HBO-serie The Leftovers, maar de financiële middelen van de acteur zouden niet in verhouding staan tot die van zijn aanstaande ex-vrouw. Dat wordt door site celebritynetworth.com geschat op zo'n 175 miljoen euro, terwijl Theroux het met 16 miljoen zou moeten doen.

Reden

Een reden gaven ze niet, maar Amerikaanse media hebben wel een idee waarom het niet werkt tussen de twee. Theroux (46) werd het afgelopen jaar vaak gezien in New York, terwijl Aniston (49) het grootste deel van haar tijd in Los Angeles doorbracht.

Ook geruchten dat Brad Pitt, met wie Aniston vijf jaar lang getrouwd was, toenadering zou hebben gezocht na zijn scheiding van Angelina Jolie doen al langer de ronde. Ja echt!

Bron: NU.nl