Instagram is in de ban van déze bank

Instagram is in de ban van déze bank

Het geheim van de Camaleonda.

Waarom nog investeren in hoge hakken als we toch veel meer thuis zijn? Home decor is nu veel meer een manier om uit te drukken wie je bent en wat je belangrijk vindt.

De nieuwste must-have is dan ook geen It Bag, maar een It Bank. De Camaleonda (vrij vertaald: 'de veranderlijke golf')...

Instagram is in de ban van déze bank

...van Italiaanse designer Mario Bellini uit 1970, om precies te zijn. Of kopieën ervan.

De bank is al ruim vijftig jaar een geliefd rekwisiet op filmsets en figureert veelvuldig op de Insta's van celebs: Chrissy Tegen en John Legend hebben er meerdere.

En ook influencers lopen ermee weg (of nou ja, zitten er graag op).

De aantrekkingskracht is wel begrijpelijk, want het is een grappig model dat het goed doet op Instagram. Maar de bank is ook heerlijk zacht en rond, en heeft een hoog Flintstones-gehalte: hij ziet er een beetje uit als een stapel zachte keitjes.

Die organische vormen zijn momenteel erg populair.

De bank is bovendien modulair zodat je 'm op verschillende manieren en kleuren kunt opstellen. Hij 'knuffelt' je als je erop zit en dat beetje troost kunnen we nu best gebruiken. Zó wordt ie ingezet:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in