Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In St. Tropez struikel je nu over de celebs

'Pandemie? Welke pandemie?' De pittige Franse coronaregels schrikken de bon chic bon genre niet af. Men is massaal afgereisd naar St. Tropez voor zon, zee en champagne. Het helpt natuurlijk om met eigen heli's en jachten een bubbel te kunnen creëren, al gaat in de praktijk de voorzichtigheid bij ...

In St. Tropez struikel je nu over de celebs

'Pandemie? Welke pandemie?'

De pittige Franse coronaregels schrikken de bon chic bon genre niet af. Men is massaal afgereisd naar St. Tropez voor zon, zee en champagne.

Het helpt natuurlijk om met eigen heli's en jachten een bubbel te kunnen creëren, al gaat in de praktijk de voorzichtigheid bij de eerste luchtkus de deur uit. Hier choppert Sara Arfaoui terug naar haar villa, na een lunch in St. Tropez.

Jennifer Lopez en Ben Affleck vieren er vakantie op het luxe jacht Valerie.

Zij hebben St. Trop inmiddels achter zich gelaten en zijn via Monaco op weg naar Capri. As you do.

Ook aan het cruisen én aan de wijn: Goldie Hawn en Kurt Russell.

En van Kurt mag de champagne blijven doorkomen, zo te zien. 

Dat heb je na een liquid lunch in Club 55 - je wilt gewoon doorgaan.

En bij warm weer zit niets zo lekker als een luchtige jumpsuit.

Ella Emloff, bonusdochter van de Amerikaanse vice-president Kamala Harris, is er op vakantie met haar vriend. En ook al aan de wijn. Vive la France en zo.

Sylvie Meis loopt gevoelsmatig al weken demonstratief in en uit zee. Ze is er op vakantie met echtgenoot Niclas Castello en het is allemaal heerlijk zien en gezien worden.

Gelukkig heeft ze voldoende bikini's ingepakt…

…en is ze geen muurbloempje.

Elton John en zijn man David Furnish hebben een mooi vakantiehuis in Nice, maar gaan met hun zonen Zachary en Elijah ook regelmatig een dagje naar St. Trop', om wat te socialiseren. Love Eltons gebloemde sneakers!

Zelfde vakantiestijl: Robbie Williams. We gokken op Versace.

De St. Tropez dresscode behelst dit jaar slippers, onsamenhangende lapjes en een telefoon, zoals hier bij Kimberly Garner in La Petite Plage. Check ook even de dame met de LBD achter haar: flaneren op Louboutins is héél St. Trop.

En dit soort tuniekjes zie je ook overal. Topmodel Natasha Poly laat zich erin terug tenderen naar haar jacht.

Fijne tender op weg van Club 55 naar een jacht, met aan boord basketballer Magic Johnson, acteur Samuel Jackson en muzikant LL Cool J.

Topmodel Karlie Kloss flaneert met baby Levi door de stad…

…met een heel gevolg, waaronder de nieuwe must-have voor de rijken: een nanny / verpleegkundige die zowel de baby als het gezin kan ondersteunen in coronatijden.  

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in