Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In de categorie Non-geraniumgeneratie: Martha Stewart

Deze Amerikaanse keukenkoningin is inmiddels 76 (!). Werken houdt haar blijkbaar jong, want onlangs publiceerde ze een nieuw kookboek én je ziet haar samen met rapper Snoop Dogg als het meest onwaarschijnlijke kookduo ooit. Bekijk hier de video. Aan pensioen lijkt Martha voorlopig nog niet te den...

In de categorie Non-geraniumgeneratie: Martha Stewart

Deze Amerikaanse keukenkoningin is inmiddels 76 (!). Werken houdt haar blijkbaar jong, want onlangs publiceerde ze een nieuw kookboek én je ziet haar samen met rapper Snoop Dogg als het meest onwaarschijnlijke kookduo ooit. Bekijk hier de video.

Aan pensioen lijkt Martha voorlopig nog niet te denken. Met Frisse start presenteert ze een kookboek voor iedereen die na de decembermaand een kleine reboot nodig heeft. 

Martha Stewart laat aan iedereen zien hoe je je gezond, fit en energiek kan voelen, zowel fysiek als mentaal. Ze lijkt ons het levende voorbeeld.

Er zit zelfs een simpele 3-day cleanse en een 21-dagen detox in voor als je écht aan de slag wilt, maar veel van de recepten zijn voornamelijk een welkome aanvulling op ons gezonde repertoire. 

Wat behalve gezonde voeding, het geheim van Martha is, weten we niet, maar ze ziet er geweldig uit. Én van een beetje zelfspot is ze ook niet vies. Samen met rapper Snoop Dogg presenteert ze de hilarische kookshow Martha en Snoop's Potluck Dinner Party. En dat gaat er soms verrassend grappig aan toe.