Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

I AM ART IN MADAME TUSSAUDS

“I AM ART” in Madame Tussauds Amsterdam Familie Brood opende vanochtend officieel het nieuwe gedeelte en tevens interactief concept, genaamd I AM ART, van Madame Tussauds Amsterdam. In het recent geopende 3D-gedeelte staan de grootste kunstenaars aller tijden centraal. Kunstenaar Herman Brood is ...

I AM ART IN MADAME TUSSAUDS

“I AM ART” in Madame Tussauds Amsterdam

Familie Brood opende vanochtend officieel het nieuwe gedeelte en tevens interactief concept, genaamd I AM ART, van Madame Tussauds Amsterdam. In het recent geopende 3D-gedeelte staan de grootste kunstenaars aller tijden centraal. Kunstenaar Herman Brood is samen met andere nationale en internationale meesters, zoals Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Salvador Dali en Pablo Picasso, te bewonderen in een nieuwe 3D-setting.

De bezoekers kunnen vanaf vandaag onder andere onderdeel worden van het schilderij De Nachtwacht, creatief aan de slag gaan in de nagebootste studio van Herman Brood of geportretteerd worden in de stijl van Van Gogh.

Lola Brood beschildert jas voor het goede doel

Tussauds

Dochter van Herman Brood, ontwerpster en kunstenares Lola Brood, heeft de laatste hand gelegd aan een exclusieve jas, speciaal bewerkt in aanloop naar de officiële opening. Het unieke ontwerp is geïnspireerd op de werken van de Hollandse meesters.

De exclusieve jas wordt binnenkort geveild voor het goede doel. Meer informatie over de veiling vind je op de Facebookpagina van Madame Tussauds Amsterdam.

Website

Madame Tussauds