Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

We willen luxe, deze voorjaarsvakantie

Even lekker weg, maar wel op chic. Met de voorjaarsvakantie in aantocht zoeken we ons een ongeluk naar fijne huisjes voor het even-helemaal-weg-gevoel. Maar dan wel met een flinke portie luxe natuurlijk. Boekingssites zoals BungalowSpecials merken dat vakantiehuisjes dit jaar populairder dan ooit...

We willen luxe, deze voorjaarsvakantie

Even lekker weg, maar wel op chic.

Met de voorjaarsvakantie in aantocht zoeken we ons een ongeluk naar fijne huisjes voor het even-helemaal-weg-gevoel. Maar dan wel met een flinke portie luxe natuurlijk.

Boekingssites zoals BungalowSpecials merken dat vakantiehuisjes dit jaar populairder dan ooit zijn (ineens is een Center Parcs óók een ware trip). Maar dan wel de lekker ruime huisjes met de nodige luxe. De Nederlandse kust, de Veluwe en de Peel zijn daarbij het populairst volgens onderzoek.

Met dat in het achterhoofd tippen we je graag deze drie superluxe accommodaties. Misschien niet meer te boeken voor volgende week, maar altijd goed om ergens op een lijstje te hebben voor als je wél even helemaal klaar bent om er tussenuit te gaan.

Deze Dutch Design-topper in Epse (via Natuurhuisje.nl, waar we hier ook al drie geweldige opties van tipten)

Deze parel van Amsterdam-West

Dit ongelooflijke landhuis in Friesland

Dat zit wel goed voorlopig, met vakantie-inspiratie in eigen land.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in