Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vrolijke pop-up shop vol California Dreaming

Leuke lentecollectie: Spring in the City! Nét open: de exclusieve Louis Vuitton pop-up store in de Bijenkorf Amsterdam gewijd aan de nieuwe damescollectie Spring in the City. De opvallende en speelse pop-up ademt Californische sferen met de kleurrijke glazen wanden en monogrambloemen in neonverli...

Vrolijke pop-up shop vol California Dreaming

Leuke lentecollectie: Spring in the City!

Nét open: de exclusieve Louis Vuitton pop-up store in de Bijenkorf Amsterdam gewijd aan de nieuwe damescollectie Spring in the City.

De opvallende en speelse pop-up ademt Californische sferen met de kleurrijke glazen wanden en monogrambloemen in neonverlichting. Palmbomen en felgekleurd, golvend meubilair doen denken aan de eindeloze Golden Coast en laten je kennismaken met een collectie die in het teken staat van een zorgeloze geest.

Spring in the City is urban maar ook elegant en zorgt voor een compleet nieuwe zomergarderobe met een mix van aangepaste, prêt-à-porter stuks in neutrale kleuren en in felle, opvallende monogramprints. Emblematische handtassen met een dromerig regenboogontwerp en raffia-afwerking zorgen in combinatie met bijpassende damesaccessoires en -schoenen voor de finishing touch. Als knipoog naar het zonovergoten Californië, wordt de pop-upstore verlicht met overlopende pastelkleuren: het is allemaal héél Instagrammable ?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in