Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vier de versoepelingen in de Bloom Bar!

Kom je de bloemetjes buiten zetten? Wat hebben we het meest gemist het afgelopen jaar? Waar verlangen we het hevigst naar? Wie lukraak iemand op straat deze vragen stelt, krijgt waarschijnlijk te horen: meer écht contact, meer samen. Corona heeft impact op iedereen en misschien wel extra op ouder...

Vier de versoepelingen in de Bloom Bar!

Kom je de bloemetjes buiten zetten?

Wat hebben we het meest gemist het afgelopen jaar? Waar verlangen we het hevigst naar? Wie lukraak iemand op straat deze vragen stelt, krijgt waarschijnlijk te horen: meer écht contact, meer samen.

Corona heeft impact op iedereen en misschien wel extra op ouderen, singles en alleenstaande kwetsbaren. Juist om de liefde, vriendschap of familiebanden een handje te helpen, opent Mooiwatbloemendoen een bijzondere ontmoetingsplek: Bloom Bar.

Van 27 tot en met 29 mei kunnen in een niet te missen bloemenoase liefdes opbloeien. Vonken overslaan. Gesprekken beginnen, en wie weet meteen eindigen. Claim je plek en misschien je liefde in de Bloom Bar.

“Sorry.” “Ik hou van je.” “Ik heb je gemist.” Bloemen en betekenissen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet gek dus dat we belangrijke momenten vieren met bloemen.

Bloom Bar gooit eind mei alle symboliek én emoties in de mix en nodigt iedereen uit om de liefde te vieren aan een gigantische bloemrijke tafel in het hofje bij de Singelkerk in Amsterdam. Want we hebben meer bloemen, meer écht en meer liefde nodig, aldus de organisatie.

In de date zone

Ben je op zoek naar liefde, een gesprek, wil je die vriendschap weer nieuw leven inblazen? 'Kom dan naar Bloom Bar en meld je aan bij een van onze charmante hosts,' aldus de aanjagers. 'Na een korte intake word je geplaatst bij de bloem die past bij jouw wens. Alle bloemen, en dat zijn er niet een paar, trust us, hebben een symbolische betekenis.' 

Op zoek naar liefde? Dan krijg je een plekje bij de vurige rode roos. Toch liever een maatje? Dan is de gele zonnebloem jouw bestemming aan de tafel. En ja, ook voor avontuur of een goed gesprek kun je aan tafel terecht, bijvoorbeeld bij de calla en de pioen.

Voor de twijfelaars: nee, het is niet een clichématig datingprogramma. Het is wel een bloeiend hof waar ontmoetingen plaatsvinden. En niet alleen jij kunt je aanmelden, want als je vindt dat je vriend, oma, buurman of neef ook wat liefde of aandacht kan gebruiken, neem die dan vooral mee. En laat de rest maar aan het lot in de Bloom Bar over.

Wat & waar?

Data: donderdag 27 mei t/m zaterdag 29 mei 2021

Tijd: 12:00-20.00u (do/vrij), 12:00-17:00u (zat)

Locatie: Singelkerk, Herengracht 431 Amsterdam

Foto's (c) Mooi wat bloemen doen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in