Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Verrassend vegan in Delft

Voor vega's, vegans en nieuwsgierigen. Je kunt tegenwoordig op veel plekken ontzettend lekker vega(n) eten. Maar restaurant Rozey lijkt er wel in afgestudeerd. Daar is 75 procent van de kaart vegan en 25 procent vega. Het restaurant heeft al veel succes in Rotterdam en opent nu ook een vestiging ...

Verrassend vegan in Delft

Voor vega's, vegans en nieuwsgierigen.

Je kunt tegenwoordig op veel plekken ontzettend lekker vega(n) eten. Maar restaurant Rozey lijkt er wel in afgestudeerd. Daar is 75 procent van de kaart vegan en 25 procent vega.

Het restaurant heeft al veel succes in Rotterdam en opent nu ook een vestiging Delft, aan het mooie Agnetapark en met een fijne binnentuin.

Vega-curious

Een leuke plek om eens te bezoeken als je vega-curious bent, want bij Rozey kun je alles uitproberen. Er worden 55 verschillende vegetarische en vegan gerechtjes geserveerd waar je zelf uit kunt kiezen voor een vaste prijs per avond.

Daarnaast wordt ook aan de uiterlijke mens gedacht, want het restaurant is een plaatje om te zien en foodstylist Roos Rutjes zorgt dat de gerechten ook de kans krijgen om te schitteren.

Waar je aan moet denken qua eten? Mini-burgers met 'cheddar', steak watermeloen met portjus en gerookte amandelen (zie hierboven), sushirollen met oesterzwammen... Je kan er alle kanten op. Uiteraard allemaal op duurzame wijze gemaakt, want vega(n) en goed voor mens en natuur gaan natuurlijk hand in hand.

Dat maakt nieuwsgierig.

Beeld: Rozey Delft

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in