Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Vaderdag: geef 'm een diner op het veld van de John Cruijff Arena

De culinaire droom van elke Ajaxfan / voetballiefhebber! Ruik het gras en ervaar de ArenA vanuit het perspectief van een speler, maar dan volledig in luxe. En vooruit, zonder voetbal, want een wedstrijd kijken zit er voorlopig nog niet in. Maar de fans kunnen wel dineren op het gras van het stadi...

Vaderdag: geef 'm een diner op het veld van de John Cruijff Arena

De culinaire droom van elke Ajaxfan / voetballiefhebber!

Ruik het gras en ervaar de ArenA vanuit het perspectief van een speler, maar dan volledig in luxe. En vooruit, zonder voetbal, want een wedstrijd kijken zit er voorlopig nog niet in. Maar de fans kunnen wel dineren op het gras van het stadion. Aan de rand van het veld komt een pop-uprestaurant te staan waar vier avonden per week steeds maximaal honderd mensen kunnen eten.

‘Fans moeten al lange tijd het voetbal in de ArenA missen. Daarom willen we voor een keer deze unieke ervaring bieden’, zegt algemeen directeur Henk Markerink van de Johan Cruijff Arena over het pop-uprestaurant. De thuishaven van Ajax zou deze zomer eigenlijk vier wedstrijden van het EK voetbal huisvesten, maar vanwege de coronacrisis wordt er al sinds maart niet meer gevoetbald.

Het tijdelijke restaurant, genaamd Langs de Lijn, gaat op donderdag 9 juli open. Tot en met zondag 2 augustus kunnen voetbalfans en andere geïnteresseerden daar eten met uitzicht op het veld. "Nu heb je het stadion bijna voor jezelf," aldus een woordvoerster van de Arena. Reserveren voor het pop-uprestaurant is verplicht en de gasten zitten op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. 

Wat kun je verwachten?

  • Parkeren op het ArenA dek (ín de ArenA, dus)
  • Entree via de Mixed Zone
  • Kijkje in de kleedkamer van Ajax
  • Betreed het stadion via de spelerstrap
  • Geniet van een culinair driegangendiner langs de beroemdste grasmat van Nederland

Geopend vanaf 9 juli vanaf 18.30

Maison van den Boer vanaf € 57,50

Ron Blaauw en 't Amsterdammertje vanaf € 99,50