Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Theeceremonie bij hotel Okura Amsterdam

Even een middagje naar Japan. Het kan in Hotel Okura Amsterdam, waar nu een heel nieuw afternoon tea-menu geserveerd wordt: een perfecte combinatie van oost en west. In Japan is thee een belangrijke onderdeel van de cultuur. Hotel Okura Amsterdam brengt een vleugje van deze traditie naar Amsterda...

Theeceremonie bij hotel Okura Amsterdam

Even een middagje naar Japan. Het kan in Hotel Okura Amsterdam, waar nu een heel nieuw afternoon tea-menu geserveerd wordt: een perfecte combinatie van oost en west.

In Japan is thee een belangrijke onderdeel van de cultuur. Hotel Okura Amsterdam brengt een vleugje van deze traditie naar Amsterdam door ieder weekend een afternoon tea met Japanse invloeden te serveren. Oosterse en westerse invloeden komen samen in Okura’s afternoon tea en worden in smaakvolle gangen gepresenteerd. Bij iedere gang wordt een bijpassende thee geschonken door serveersters in traditionele kimono’s.

Afternoon Tea:

De afternoon tea wordt afgetrapt met een amuse en een kick starter om het smaakpallet een boost te geven. Vervolgens worden verschillende hartige delicatessen geserveerd in combinatie met een lichte groene thee. Als kers op de taart bestaat de derde gang uit een ruime selectie aan zoete lekkernijen. Van matcha-hazelnoot-yuzu roulade en een appel-tartelette tot een chocolade-pecan macaron en een hazelnoot-rum cake. Kortom, de afternoon tea is een perfecte manier om familie en vrienden te verwennen. Wanneer:

Elke zaterdag en zondag tussen 15:00 en 17:00.Prijs:

De afternoon tea is € 48 en de royal afternoon tea met een glas champagne is € 59 per persoon. 

Reserveren:

Via restaurants@okura.nl.Meer informatie: Hotel Okura/Afternoon Tea