Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Team Librije opent Bar Senang in Zwolle

Oriëntaals genieten met Jonnie Boer! Jonnie & Thérèse Boer ken je als eigenaren van De Librije en Brass Boer. Nét open: hun nieuwe culinaire pleisterplaats Bar Senang #zwollywood! Bar Senang is een Oriëntaalse bar waar je kunt genieten van diverse gerechtjes rondom rijst, allemaal met invloeden u...

Team Librije opent Bar Senang in Zwolle

Oriëntaals genieten met Jonnie Boer!

Jonnie & Thérèse Boer ken je als eigenaren van De Librije en Brass Boer. Nét open: hun nieuwe culinaire pleisterplaats Bar Senang #zwollywood!

Bar Senang is een Oriëntaalse bar waar je kunt genieten van diverse gerechtjes rondom rijst, allemaal met invloeden uit de Oriënt.

In de bar proef je de smaken uit zowel het Nabije Oosten, als het Midden-Oosten en Verre Oosten, gebaseerd op de reizen die Jonnie en Thérèse daar in de afgelopen 20 jaren met hun kinderen hebben gemaakt.

"De hoogwaardige kwaliteit en ongekende diversiteit van de gerechten die we in de Oriënt hebben geproefd blijven ons inspireren en daar willen we iedereen van laten mee genieten," zegt Jonnie Boer

Snacks uit de Oriënt

De kaart bestaat uit verschillende elementen zodat je op ieder moment van de dag kunt aanschuiven. De Senang tafel is een maandelijks wisselend menu waarbij gerechten uit de Oriënt worden geserveerd rondom rijst.

Op deze manier kun je direct de diversiteit van de Oriëntaalse regio proeven. Daarnaast worden er specials geserveerd, unieke gerechten zoals shabu shabu en een bedelaarshaantje, maar ook verschillende varianten sushi.

Geniet van het oosten en voel je senang

Om het af te maken is er een snackkaart, voor de kleine trek of wanneer je zelf je menu wil samenstellen. Senang is natuurlijk een bar, dus ook voor een heerlijk drankje is iedereen welkom.

Heb je zin in een pittige cocktail, Oosters biertje, sake of een wijn geselecteerd door Thérèse dan ben je bij Bar Senang aan het juiste adres.

Bar Senang

Samuel Hirschstraat 1

8011 PT Zwolle

Foto's (c) Brunopress, Bar Senang

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in