Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Sprookjesachtig: dineren bij het Muiderslot

Een koninklijk diner in de paleistuinen. Dat is nog eens een bijzondere dinerlocatie. Nog tot en met 1 augustus kun je uit eten bij het Muiderslot. Al wandelend rondom het kasteel. Om het jaarlijkse pop-uprestaurant Sterk Water covid-proof te maken is er dit jaar sprake van een zogenaamde carrous...

Sprookjesachtig: dineren bij het Muiderslot

Een koninklijk diner in de paleistuinen.

Dat is nog eens een bijzondere dinerlocatie. Nog tot en met 1 augustus kun je uit eten bij het Muiderslot. Al wandelend rondom het kasteel.

Om het jaarlijkse pop-uprestaurant Sterk Water covid-proof te maken is er dit jaar sprake van een zogenaamde carroussel-editie: je wandelt in en rondom het kasteel en eet steeds ergens anders een gang.

Je dineert onder andere in de prachtige tuinen van het Muiderslot, op z'n uiterst sprookjesachtig dus. En onderweg krijg je ook nog echt wat mee van de rijke geschiedenis van de Hollandse waterlinies.

Reserveren kan nog heel even hier, en een ticket kost 84 euro. O, en wil je ook blijven slapen, dan kan dat op deze exclusieve camping. Niet helemáál fit for a queen, maar wel bijzonder om mee te maken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in