Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Snel reserveren: De Dessertclub gaat weer open!

En er is een run op plekjes voor dit zevengangenmenu! Het was vorig jaar al een enorme hit en het is niet zo moeilijk om te begrijpen waarom: De Dessertclub serveert een zevengangendiner met alleen maar desserts. De hemel voor de liefhebber van zoetigheden. Dit jaar opent de pop-up weer op het Zw...

Snel reserveren: De Dessertclub gaat weer open!

En er is een run op plekjes voor dit zevengangenmenu!

Het was vorig jaar al een enorme hit en het is niet zo moeilijk om te begrijpen waarom: De Dessertclub serveert een zevengangendiner met alleen maar desserts. De hemel voor de liefhebber van zoetigheden.

Dit jaar opent de pop-up weer op het Zwitsalterrein in Apeldoorn, vanaf 10 juli. En als je erbij wilt zijn, kun je maar beter direct in de reserveringspen klimmen. Het gaat hárd namelijk, met deze felbegeerde tafeltjes.

Waar je voor tekent: een diner dat alleen bestaat uit verrukkelijke desserts, bereid door toppatissier en veelgevraagd jurylid Bart de Gans. Met een geheel nieuw menu na vorig jaar, met daarop zeer bijzondere gerechten. Dat is nog eens fijn uit eten nu het weer mag.

De Dessertclub is het enige restaurant in Nederland met alleen nagerechten op het menu. Het is een concept die in New York en Bali zeer succesvol is. Vorig jaar zomer opende de Dessertclub haar deuren voor het eerst in Apeldoorn. Binnen een paar uur was alles volgeboekt.

Het restaurant is tot eind september te boeken op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, maar voor veel datums is er nu dus al een wachtrij. Sla je slag, zouden wij zeggen.

Beeld: De Dessertclub

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in