Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Proef de Veluwe in deze wild-wijn-bar!

Pop-up 't Vliegend Hert opent het urban wildseizoen. De komende weken wordt Bar de Vlieg, van het gastronomisch museum van Amsterdam aan de Spuistraat, getransformeerd in wild-wijnbar ’t Vliegend Hert.  Onder het mom 'het beste van twee streken' komt de pop up tot stand door de unieke samenwerkin...

Proef de Veluwe in deze wild-wijn-bar!

Pop-up 't Vliegend Hert opent het urban wildseizoen.

De komende weken wordt Bar de Vlieg, van het gastronomisch museum van Amsterdam aan de Spuistraat, getransformeerd in wild-wijnbar ’t Vliegend Hert. 

Onder het mom 'het beste van twee streken' komt de pop up tot stand door de unieke samenwerking tussen Pays d’Oc IGP wijnen en Hotel Restaurant de Echoput op de Veluwe.

Wilde wijn-spijscombinaties

De wijnen van wijnlabel Pays d’Oc IGP vallen uitermate goed te combineren met de gerechten die geserveerd worden in ‘t Vliegend Hert vanwege de grote diversiteit aan druivenrassen die het gebied rijk is.

De wijnlijst is zorgvuldig geselecteerd op wijn-spijscombinaties voor de ultieme smaakbeleving. Wit, rosé en rood; alle wijnen beschikken over het IGP kwaliteitslabel dus je kunt het zo wild maken als je zelf wilt.

Het wild van de gerechten is afkomstig van de Veluwe en draagt de handtekening van wildrestaurant De Echoput. Op de kaart staan meer dan 10 gerechten waar je uit kunt kiezen, dus voor ieder wat wil(d)s.

En wie het wild liever in het wild laat kan ook in deze pop-up terecht, want er zijn ook een aantal paddenstoelgerechten. Heb je het liefst een wildpaté, hertenstoof of lekkere ragout, of ga je liever voor een vegetarische herfstsalade?

Van 11 t/m 28 november 2021 kun je terecht in ’t Vliegend Hert voor wijn en wild in een eeuwenoud pand.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in