Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Pop-up store over The Beatles in Utrecht

'Come together!' op Abbey Road in Hoog Catharijne. Abbey Road, het bekendste album van The Beatles bestaat deze maand 50 jaar. Ter ere van het jubileum kun je nu terecht in een Beatles pop-up store / minimuseum in Hoog Catharijne. Mét het iconische zebrapad op de vloer, voor een leuke foto zonder...

Pop-up store over The Beatles in Utrecht

'Come together!' op Abbey Road in Hoog Catharijne.

Abbey Road, het bekendste album van The Beatles bestaat deze maand 50 jaar. Ter ere van het jubileum kun je nu terecht in een Beatles pop-up store / minimuseum in Hoog Catharijne. Mét het iconische zebrapad op de vloer, voor een leuke foto zonder het risico te worden aangereden op de échte Abbey Road waaraan de gelijknamige studio was gevestigd.

Abbey Road was het 11de studio-album van The Beatles en tevens het laatste waarop ze alle vier meededen. Let It Be was het laatste album dat uitkwam van de band, maar was al grotendeels opgenomen vóór Abbey Road. Het Abbey Road materiaal werd niet al te juichend ontvangen, maar is door de jaren heen erkend als een van de beste albums ooit. 

In de pop-up store kun je een popquiz doen, er zijn unieke en luxe edities van het album te koop, plus een riante collectie bijzondere merchandise, zoals shirts, mokken en spelletjes van de legendarische band.

Zelfs de witte VW-kever van de hoes staat er: misschien niet de originele, maar wel met hetzelfde nummerbord. Regelmatig geven Nederlandse en internationale artiesten er korte optredens en dan spelen ze natuurlijk covers van de band. De pop-up store is open tot en met 13 oktober.

Foto's © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in