Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Plantaardig eten op niveau in een jungle te… Enschede!

Het Paradijs is opgenomen in de Gault&Millau-gids. Restaurant Het Paradijs ziet er ook een beetje zo uit: exotisch, veel planten, riet, waterpartijtjes – het is weer eens wat anders dan het eeuwige 'urban industrial' dat je nu overal ziet. De uitstraling is niet het enige waarmee Het Paradijs zic...

Plantaardig eten op niveau in een jungle te… Enschede!

Het Paradijs is opgenomen in de Gault&Millau-gids.

Restaurant Het Paradijs ziet er ook een beetje zo uit: exotisch, veel planten, riet, waterpartijtjes – het is weer eens wat anders dan het eeuwige 'urban industrial' dat je nu overal ziet.

De uitstraling is niet het enige waarmee Het Paradijs zich onderscheidt, er worden uitsluitend veganistische gerechten geserveerd, zoals rendang van jackfruit, bao buns met teriyaki-paddenstoelenvulling, vegan shepherd's pie en vegan brownies en crème brulee. De kaart is klein, om bewust in te kunnen kopen en verspilling tegen te gaan.

Het Paradijs is recentelijk overgenomen door moeder en dochter Juliet en Inez Roering (de twee rechts) die een vliegende start maken nu het restaurant is opgenomen in de  Gault&Millau selectie voor 2022. 

Gault&Millau is de grote concurrent van de Michelingids en tipt eveneens de beste restaurants aan fijnproevers. Het tijdschrift begon in 1969 in Frankrijk. Sinds 2005 wordt er een Nederlandse versie uitgegeven. 

Het Paradijs

Nóg 5 x vega / vegan restaurants die sterren verdienen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in