Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Pink Beach: roze droom in Amsterdam-Noord!

'En voor mij graag een Mermaid's Tears.'   Sarah Mendes, de bedenker van Wondr, het selfieparadijs vol installaties waarin je spraakmakende kiekjes kunt maken voor Instagram, heeft iets nieuws verzonnen en het is al even fotogeniek. Maak kennis met openluchtbar Pink Beach, een retro strandbar in ...

Pink Beach: roze droom in Amsterdam-Noord!

'En voor mij graag een Mermaid's Tears.'  

Sarah Mendes, de bedenker van Wondr, het selfieparadijs vol installaties waarin je spraakmakende kiekjes kunt maken voor Instagram, heeft iets nieuws verzonnen en het is al even fotogeniek.

Maak kennis met openluchtbar Pink Beach, een retro strandbar in Amsterdam-Noord met een babyblauwe ballenbak als alternatief zwembad en verder alles roze. Je waant je even in Miami!

'We wilden een droomwereld creëren waar gasten zich wanen in tropische sferen. Een plek waar mensen kunnen genieten van lekkere cocktails met hun voeten in roze zand,' zegt Mendes over Pink Beach dat 300 vierkante meter is, zodat afstand houden geen probleem is.

Op de kaart allerlei lekkers, van Palm Springs burgers tot Barbie's Pink G&T en ook een geweldige blauwe cocktail die ze Mermaid's Tears hebben gedoopt. Daarnaast veel vega opties en mocktails. Wel even vooraf reserveren en je kunt het goed combineren met een bezoek aan Wondr.

Pink Beach

Meeuwenlaan 88

Amsterdam-Noord

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in