Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau aanbieding: Landgoed Huize Bergen

Monumentale villa gelegen in een prachtig park. Geen trek in PCR-tests, knipperlichtlanden en een enorme papierwinkel? Je zou niet de enige zijn die het nog even in Nederland zoekt, wat betreft vakantie. Nouveau heeft een fijne aanbieding voor je: verblijf in een beeldige villa in Brabant. Landgo...

Nouveau aanbieding: Landgoed Huize Bergen

Monumentale villa gelegen in een prachtig park.

Geen trek in PCR-tests, knipperlichtlanden en een enorme papierwinkel? Je zou niet de enige zijn die het nog even in Nederland zoekt, wat betreft vakantie. Nouveau heeft een fijne aanbieding voor je: verblijf in een beeldige villa in Brabant.

Landgoed Huize Bergen ligt verscholen tussen eeuwenoude bomen in een prachtig park met een centraal gelegen landhuis uit 1916 en 7 gastenverblijven.

De villa werd gebouwd in opdracht van de familie Fentener van Vlissingen–Roosenburg onder architectuur van de architect Johan Wilhelm Hanrath. 

Het eerdergenoemde park van zestien hectare rond de villa werd eveneens aangelegd in de negentiende eeuw door een Belgische tuinarchitect.

Bij het hotel is een fijn terras.

Het ‘vogeleiland’ in de vijver van de tuin werd voorheen bewoond door flamingo's en wordt nu nog druk bezocht door vele soorten vogels, eenden en zwanen. 

Je wandelt in tien minuten naar het centrum van Vught en zit met een geleende hotelfiets na vijf kilometer al in Den Bosch. In de buurt: Golfclub De Dommel. Ook vlakbij: Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Zin in? 

Dit is het Nouveau Arrangement:

- 1 of 2 x overnachting incl. ontbijt

- Portie bitterballen van de Bourgondiër

- 1 x 2-gangen Menu de Chef

- Wandelroute

- Gratis WiFi en parkeren

Prijs 2-daags: € 79,- p.p.

Prijs 3-daags: € 109,- p.p.

Foto's (c) Landgoed Huize Bergen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in