Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meer 'urban industrial' dan Helling 7 wordt het niet

Je zit front row bij de laatste actieve scheepswerf van Amsterdam. Unieke locatie, lekker eten: Helling 7 is gebouwd op een voormalige scheepshelling van Damen Shipyards is bijna volledig opgetrokken uit hergebruikt materiaal van de werf, wat het Mad Max vibes geeft. Het restaurant biedt uitzicht...

Meer 'urban industrial' dan Helling 7 wordt het niet

Je zit front row bij de laatste actieve scheepswerf van Amsterdam.

Unieke locatie, lekker eten: Helling 7 is gebouwd op een voormalige scheepshelling van Damen Shipyards is bijna volledig opgetrokken uit hergebruikt materiaal van de werf, wat het Mad Max vibes geeft.

Het restaurant biedt uitzicht op de werf, waar aan grote schepen wordt gebouwd door Damen. Dat levert bijzondere uitzichten op, zoals lassen, branden en grote stukken die verplaatst worden.

Helling 7 ('Op de hoek van Damen Shiprepair, op het oude NDSM terrein, tussen het staal, kranen en schepen, naast Amsterdam Marina, tegenover het Kraanspoor, aan het IJ, op de Werf, naast de Melissapier') serveert lunch, borrel en diner.

Qua sfeer en menu is het meer Rotterdam dan Grachtengordel – heel verfrissend.

Helling 7, Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in