Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maison Berger Paris opent haar deuren

En op afspraak ben je welkom in dit huisparfumparadijs. Dit voorjaar opent de flagshipstore van Maison Berger Paris haar deuren. In het luxe winkelparadijs Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam... ... kun je op een bijzondere locatie terecht voor de gehele collectie en het verhaal van...

Maison Berger Paris opent haar deuren

En op afspraak ben je welkom in dit huisparfumparadijs.

Dit voorjaar opent de flagshipstore van Maison Berger Paris haar deuren. In het luxe winkelparadijs Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam...

... kun je op een bijzondere locatie terecht voor de gehele collectie en het verhaal van Maison Berger Paris.

Dit label introduceerde 120 jaar geleden de Lampe Berger, een luchtzuiverende brander die onaangename geuren niet alleen maskeert, maar ook elimineert.

Later kwamen er ook aromatherapie, huisparfums, geurkaarsen en een autoparfum bij. Maison Berger Paris staat bekend om haar Franse traditie, know-how en rijke parfumcomposities uit Grasse.

Op de begane grond zijn alle collecties en huisparfums te vinden, op de eerste verdieping vind je de Aroma collectie, huisparfums die een positieve invloed hebben op je humeur en emoties.

Ga je nog een trap omhoog, dan kom je in het museum dat heel smaakvol is ingericht met antieke presentatie kasten waar talrijke historische modellen worden gepresenteerd, inclusief heel oude, limited editions. Hier kun je ook even een kop koffie drinken om het leven op je in te laten werken.

Vanaf vandaag is het mogelijk om op afspraak de flagshipstore van Maison Berger Paris te bezoeken in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in