• Hotspots

Lockdownhack: je kunt nog Michelinen

Lockdownhack: je kunt nog Michelinen

Echt lekker uit eten, het kan zelfs in lockdowntijden.

Het gemis is groot nu de restaurants voorlopig dichtzitten. Maar wie een nachtje weg wil mag wél, en daar speelt Michelinrestaurant Basiliek in Harderwijk slim op in. Zij nemen tijdelijk hun intrek in het Van Der Valk-hotel in eigen woonplaats met een pop-uprestaurant.

De komende weken serveren ze voor gasten van het hotel een compleet diner met champagne en amuses, een zesgangenmenu én bijpassende wijnen. Zoals je gewend bent in een luxe restaurant, alleen even op een andere locatie. Dat is nog eens een samenwerking!

Het is bovendien heel fijn en coronaproof eten, zo in een hotel waar alleen de gasten kunnen aanschuiven voor het diner. Je waant je even helemaal in non-covid-tijden. Ook wel even lekker natuurlijk.

Voor 230 euro per persoon heb je een diner, een overnachting én een ontbijt, en dan zit je in Harderwijk waar het bovendien prettig uitwaaien is. Dus wie nog een culinair uitje zoekt, weet wat ze te doen staat... reserveren kan hier.

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in