Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Juweeltje: restaurant De Juwelier wil je echt niet missen

Hun reputatie spreekt voor zich. Geen wonder dus dat het bij het pas geopende De Juwelier in de hoofdstad nu al dringen geblazen is. Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot hadden samen al het fantastische restaurant 212(**) én kookten al sterren bij elkaar bij Bord’Eau. Nu zijn ze ook eigenaars...

Juweeltje: restaurant De Juwelier wil je echt niet missen

Hun reputatie spreekt voor zich. Geen wonder dus dat het bij het pas geopende De Juwelier in de hoofdstad nu al dringen geblazen is.

Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot hadden samen al het fantastische restaurant 212(**) én kookten al sterren bij elkaar bij Bord’Eau. Nu zijn ze ook eigenaars van De Juwelier in de Utrechtsestraat. 100% zeker een pareltje op je bord. 

Je eet er à la carte, voor lunch of diner en op alle dagen van de week, en kiest dus waar je zelf zin in hebt. Het bistrogevoel met een chic randje dus. Ga bijvoorbeeld voor de dungesneden zeebaars in citrus vooraf, de ossenstaart met merg als hoofd en de fantastische Hollandse kazen of het karamelijs met gerookt zeezout als na.

Je kunt aan de bar zitten, in een knus nisje, of op de levendige vide. Maar waar je ook voor kiest: zorg dat je reserveert, want iedereen wil op dit moment wel naar De Juwelier. Snappen wij helemaal.

Meer fijne hotspots ontdekken? In elk nieuwe nummer van Nouveau vind je een overzicht van fijne plekken die je écht niet wilt missen. Ons nieuwste nummer bestel je hier.

Beeld: Chantal Arnts

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in