Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In dit 'hostel' wil je écht een nachtje slapen

Luxe hotel, zacht prijsje. Tippen we nu echt een hostel als hotspot? Jazeker. Want het hostel BUNK Utrecht is niet zomaar een hostel. Het is volgens een internationale jury hét meest innovatieve hostel van de wereld. Het Utrechtse filiaal van BUNK Hotels heeft een prestigieuze HOSCAR gewonnen, ze...

In dit 'hostel' wil je écht een nachtje slapen

Luxe hotel, zacht prijsje.

Tippen we nu echt een hostel als hotspot? Jazeker. Want het hostel BUNK Utrecht is niet zomaar een hostel. Het is volgens een internationale jury hét meest innovatieve hostel van de wereld.

Het Utrechtse filiaal van BUNK Hotels heeft een prestigieuze HOSCAR gewonnen, zeg maar de Oscars van de hostelwereld. Volgens de jury is een brug geslagen tussen luxe hotel (de faciliteiten en uitstraling) én hostel (de prijs). En dat maakt natuurlijk nieuwsgierig.

De voormalige kerk viel vooral op door het prachtige interieur, het eigen Artist-in-Residence programma, de co-working spaces, de expositieruimte en de non-profit opnamestudio waar internationale artiesten muziek en podcasts maken. Gasten zijn daarnaast laaiend enthousiast over hun ervaring in het hostel.

Extra leuk: BUNK ging zo'n beetje in de pandemie open, dus een hart onder de riem is daar ontzettend welkom. e slaapt al in een prachtige kamer aan de Catharijnekade vanaf 54 euro.

Beeld: BUNK

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in