Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotspot: Pure luxe in Gouda

Voor fans van design, historie en pampering. Een sprookje van een boetiekhotel in het centrum van Gouda. Daar is pas het Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS op kort) geopend, en daar wil je écht een nachtje vertoeven. Het voormalig weeshuis is compleet getransformeerd met behoud van de geschie...

Hotspot: Pure luxe in Gouda

Voor fans van design, historie en pampering.

Een sprookje van een boetiekhotel in het centrum van Gouda. Daar is pas het Relais & Châteaux Weeshuis Gouda (WSHS op kort) geopend, en daar wil je écht een nachtje vertoeven.

Het voormalig weeshuis is compleet getransformeerd met behoud van de geschiedenis van het historische pand maar alle luxe die je maar kunt wensen. En het ziet er oogstrelend uit.

De 25 kamers hebben allemaal zo hun eigen uitzicht, sfeer en karakter, die laatste twee dankzij interieurarchitect Judith van Mourik die ook Parc Broekhuizen onder handen nam. Denk sprookjesachtige doorkijkjes, historische details en een heerlijk ligbad... elke kamer heeft iets unieks.

De binnenplaats oogt uiterst romantisch (Parijs in Gouda, why not?), er is een zonnige veranda, en het eigen fine dining-restaurant LIZZ en cocktailbar COCO zorgen voor een fijne avond. Het klinkt dreamy.

Beeld: WSHS

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in