Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotspot: Hotel de Wereld heeft een update gehad!

Hier staken wij graag een nachtje het verzet. Hotel de Wereld in Wageningen is wereldberoemd in Nederland. Dat komt natuurlijk doordat het de plek was waar de capitulatie van de Duitsers een feit werd. Maar na grondige renovatie met nieuwe inrichting én nieuw restaurant, heeft het ook lovers van ...

Hotspot: Hotel de Wereld heeft een update gehad!

Hier staken wij graag een nachtje het verzet.

Hotel de Wereld in Wageningen is wereldberoemd in Nederland. Dat komt natuurlijk doordat het de plek was waar de capitulatie van de Duitsers een feit werd. Maar na grondige renovatie met nieuwe inrichting én nieuw restaurant, heeft het ook lovers van fijne hotels veel te bieden.

Het viersterrenhotel is helemaal gerestyled tot boetiekhotel waar je je goed in de watten kunt leggen. Denk: meer modemeisje dan houwdegen. En wat natuurlijk ook een groot wapenfeit is: de Veluwe ligt vlakbij, waarmee je weekendplannen direct geregeld zijn. Zeker nu er eindelijk mooier weer aankomt.

De Wereld blijft een bijzondere plek in een indrukwekkend, monumentaal pand, maar nu vind je in het hart een fijne bar met open keuken. Restaurant LEV. @ De Wereld zorgt goed voor de innerlijke mens (Achterhoekse rendang, Biet Wellington). En vlakbij vind je allerlei gezellige cafés en restaurants, in het stadshart van Wageningen.