Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hotspot: een avondje Curaçao in eigen land

Eilandsferen zonder op het vliegtuig te stappen. Fijne, tropische hotspot in de hoofdstad, ook voor als het weer nog even níét zo meewerkt. Bij het Amsterdamse College Hotel zit namelijk sinds kort Mondi. Vrij vertaald uit het Papiaments: 'vrije wildernis'. En daar eet je volgens chef Justin Nies...

Hotspot: een avondje Curaçao in eigen land

Eilandsferen zonder op het vliegtuig te stappen.

Fijne, tropische hotspot in de hoofdstad, ook voor als het weer nog even níét zo meewerkt.

Bij het Amsterdamse College Hotel zit namelijk sinds kort Mondi. Vrij vertaald uit het Papiaments: 'vrije wildernis'. En daar eet je volgens chef Justin Niessen 'Curaçao-fusion', een combinatie van zijn eigen roots en de Amsterdamse smeltkroes. In de buitentuin, of binnen. Ideaal in deze wel héél Hollandse zomer.

Door de inrichting word je direct al meegevoerd naar warmere oorden, met Caribische kunst aan de muren. En de ceviche op je bord doet de rest, dat weten we zeker.

Het menu biedt Caribbean Soulfood met een Franse twist en een randje Mokum. Het restaurant zelf heeft geregeld livebands en dansoptredens. En er zijn ook al plannen voor een Mondi op Ibiza én Curaçao, dus het moge duidelijk zijn dat het werkt.

En als je te diep in het cocktailglaasje kijkt, kun je altijd nog een fijne kamer boeken, ook handig. Wij zeggen: gaan.

Beeld: Restaurant Mondi

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in