Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hét restaurant waar iedereen op Ibiza het over heeft

Het is een van de hotspots van dit moment en het enige échte vegan restaurant op het eiland. Wild Beets is populair bij 's werelds bekendste dj's, muzikanten, modellen en sporters, maar heeft ook een loyale lokale krantenkring. Het is het hele jaar open en als het kouder wordt, is er een gezellig...

Hét restaurant waar iedereen op Ibiza het over heeft

Het is een van de hotspots van dit moment en het enige échte vegan restaurant op het eiland. Wild Beets is populair bij 's werelds bekendste dj's, muzikanten, modellen en sporters, maar heeft ook een loyale lokale krantenkring. Het is het hele jaar open en als het kouder wordt, is er een gezellig haardvuur. 

Gelegen in Santa Gertrudis, een fijn dorp in het hart van Ibiza, is Wild Beets overdag een café en 's avonds een restaurant. Met een menu dat de vegan keuken naar een heel nieuw level tilt. Creatief, vindingrijk en meer dan Insta-waardig (kun je ook niet meer zonder tegenwoordig). En dan is het menu ook nog eens 100% organisch en wordt alles huisgemaakt. 

Talk of the town

Talk of the town is The Botanical Adventure dat voor najaar en winter is geïntroduceerd. Een nogal spraakmakend concept, naar we begrepen, dat van dineren een botanische ervaring maakt in de ware betekenis van het woord. Het menu wordt bereid in het Wild Beets-laboratorium door eigenaar en culinaire uitvinder Cliff Grubin en zijn chef Gaston Alita. Ze worden bijgestaan door Alex Mark, die overal op de wereld en met Gordon Ramsay heeft gewerkt.

Wat er op het menu staat

  • Edible Forest (champigonwentelteefjes)
  • Skip in the Park (courgettesoep)
  • Rising Sun(tomatentartaar)
  • Gentle Squeeze (sorbet van seizoensfruit, komkommer en eucalyptus)

Het menu is plantaardig, vegan, diervriendelijk, glutenvrij, organisch en niet te vergeten: verrukkelijk. De filosofie achter alles is voedingsrijke maaltijden serveren die fantastisch smaken en er geweldig uitzien. Door een combinatie van wetenschap, voeding en liefde voor goed eten te combineren wil Wild Beets bijdragen aan onze bewustwording voor een gezonde levensstijl.

Amerikaanse Vogue

Dat lijkt vrij aardig te lukken, want de Amerikaanse Vogue schreef dit jaar: 'Wild Beets has a contemporary vegan menu that could charm even a carnivore’. 

Ze hebben er trouwens ook waanzinnige botanische cocktails en mocktails, die ze maken met hun eigen bitters en zuren.

Wild Beets is het hele jaar geopend voor ontbijt, lunch en diner, van 9-20.00 uur, C. Venda de Llatzer, 907814 Santa Gertrudis de Fruitera Ibiza:  info@wildbeets.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in