Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Goed toeven: het dakterras van de Qarpaccio Bar

Naar Rotterdam voor Qocktails in het hart van de stad! Op het dak van de Centrale Bibliotheek van Rotterdam ligt een carpaccio bar. Je leest het goed, er staat, afgezien van wat bijgerechten, alleen carpaccio op de kaart, in de vorm van vis, vlees, surf & turf en vega(n). De bar ligt niet zo hoog...

Goed toeven: het dakterras van de Qarpaccio Bar

Naar Rotterdam voor Qocktails in het hart van de stad!

Op het dak van de Centrale Bibliotheek van Rotterdam ligt een carpaccio bar. Je leest het goed, er staat, afgezien van wat bijgerechten, alleen carpaccio op de kaart, in de vorm van vis, vlees, surf & turf en vega(n).

De bar ligt niet zo hoog dat hoogtevreesvrezer geen hap door hun keel krijgen, maar hoog genoeg om toch letterlijk boven het gedruis verheven te zijn.

De kaart is zoals gezegd lekker overzichtelijk en dat geldt ook voor de verse cocktails op de kaart die voldoende biedt, maar je geen keuzestress zal bezorgen.

Terwijl je van al het lekkers geniet, kijk je uit op de Markthal, óók een bezoekje waard: perfecte combinatie voor een leuke middag! 

Qarpaccio Bar

Hoogstraat 110

3011 PV Rotterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in