Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Genieten van het Mediterraanse zomergevoel in Amsterdam-Zuid

Lekker eten bij de Venetiaanse huiskamer van de hoofdstad! Voor als je terug bent van vakantie en La Bella Italia mist en voor als je in Nederland bent gebleven en even het gevoel wilt hebben in Italië te zijn tippen we TOZI. Deze Italiaanse hotspot in Amsterdam staat bekend om zijn Cicchetti, kl...

Genieten van het Mediterraanse zomergevoel in Amsterdam-Zuid

Lekker eten bij de Venetiaanse huiskamer van de hoofdstad!

Voor als je terug bent van vakantie en La Bella Italia mist en voor als je in Nederland bent gebleven en even het gevoel wilt hebben in Italië te zijn tippen we TOZI.

Deze Italiaanse hotspot in Amsterdam staat bekend om zijn Cicchetti, kleine Venetiaans geïnspireerde gerechten om te delen. Het is de perfecte uitvalsbasis om je zwoele zomeravonden door te brengen met je grote liefde of met vrienden en vriendinnen.

De menukaart is door nieuwe chef-kok Stefano Assente aangevuld met speciale zomerse gerechten. De kaart is gebaseerd op zijn vele reizen en ervaringen over de hele wereld. Het is een mix van authentiek Italiaans comfort food, het toepassen van de juiste kooktechnieken en eigentijdse gerechten met een twist.

Citrusvruchten geven een echt mediterraans gevoel aan elk gerecht en groenten worden zo bereid dat elke smaak goed tot uiting komt. Daarnaast worden vis en vlees met zorg bereid om een explosie van natuurlijke smaken te garanderen en tillen de sauzen de gerechten naar een nieuw niveau.  

Stefano groeide op in de prachtige regio Toscane, Italië. Hoewel hij een echte Italiaan in hart en nieren is, heeft hij 13 jaar in het buitenland gewoond om te genieten van verschillende eetculturen en levensstijlen – te beginnen in Moskou, daarna Parijs en sinds de laatste 9 jaar is Amsterdam zijn vaste thuisbasis.

Je vindt TOZI restaurant & bar aan de Koninginneweg 34, 1075 CZ Amsterdam.

Foto's (c) TOZI

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in