Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gassan opent vernieuwde Rolex-boetiek in Amsterdam

Een bezoekje waard!

gassan

Gassan, een luxe-horloge-retailer in Nederland, opent haar recent gerenoveerde Rolex-boetiek, gevestigd in het hoofdkantoor in Amsterdam. Dit gebouw heeft een rijke geschiedenis en is zeer indrukwekkend qua architectuur, met gietijzeren kolommen, rode bakstenen muren en hoge boogramen.

Renovaties

In een reactie op de opening van de gerenoveerde Rolex-boetiek, zegt David Bijlsma, Chief Commercial Officer van Gassan: "We vertegenwoordigen Rolex al jaren in Amsterdam en we zijn er trots op dat we de aanwezigheid van het merk in Nederland kunnen versterken met behoud van de hoogste kwaliteits- en servicenormen die integraal deel uitmaken van zowel het merk als onze eigen business. House of Gassan zal zich richten op het tentoonstellen van de modellen van het merk die symbool staan voor tijdloosheid en uitmuntendheid. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven voorzien van de mogelijkheid om producten met vertrouwen te ontdekken en aan te schaffen, terwijl ze onze ongeëvenaarde expertise en uitmuntendheid blijven ervaren."

De vandaag geopende boetiek maakt deel uit van een uitgestrekt wereldwijd netwerk van boetieks die de identiteit van Rolex met verfijning weerspiegelen. Als ware ambassadeurs voor het merk nodigen ze bezoekers uit om dieper inzicht te krijgen in de volledige rijkdom en diversiteit van de wereld van Rolex.

Ontworpen en ingericht in nauwe samenwerking met de architecten van Rolex, belichaamt de nieuwe winkel de kernwaarden van het merk: uitmuntendheid en perfectie. Het is een ruimte voor dialoog en ontdekking, waar een assortiment van zowel nieuwe als authentieke pre-owned Rolex-horloges wordt aangeboden, zodat bezoekers hun model naar keuze in alle rust kunnen bekijken, omringd door een hoogwaardige ambiance.

Details

Badend in het licht en gekenmerkt door een eigentijdse stijl, onderscheidt de nieuwe boetiek zich door de elegantie en eenheid van het interieur. Alle elementen werken in harmonie samen om een comfortabele ruimte te creëren, doordrenkt met de kenmerkende codes van het merk. De perfecte uitvoering van de interieurindeling, het meubilair en de decoratieve details benadrukt de voortdurende toewijding van Rolex om het hoogste kwaliteitsniveau te bieden in al haar creaties.

Er zijn verbanden te zien tussen de esthetiek van Rolex-horloges en de designelementen van deze nieuwe boetiek. Zo is het geribbelde patroon op de bezel van sommige Classic-horloges bijvoorbeeld de inspiratiebron voor het motief op het houten meubilair in de winkel.

Materiaal

Er is ook veel aandacht besteedt aan de keuze van de materialen. Het houtwerk is vervaardigd van walnoot en er is bronskleurig messing gebruikt om de metalen elementen, zoals de raamkozijnen, vorm te geven. De stoelen zijn bekleed met groen fluweel of leer, een materiaal dat ook is gebruikt voor de muren en verkooptafels.

Net als bij een Rolex-horloge, is het hart van deze creatie de hand van de ambachtsman. De meest bekwame vakmensen werden samengebracht om hun talent waar te maken bij het vervaardigen van de decoratieve elementen, meubels en voorwerpen voor dit nieuwe verkooppunt.

De vitrines en presentatieruimtes bieden een evenwichtige omgeving voor de horloges, voorzien van de driedimensionale handgemaakte decoraties die door het merk zijn ontworpen en vervaardigd met behulp van de omhulde ledertechniek. Bezoekers kunnen de horloges bewonderen in al hun elegantie en schoonheid.

Om de ervaring nog aangenamer te maken, zijn er speciale ruimtes gereserveerd voor informele gesprekken, zodat klanten hun favoriete horloges van dichtbij kunnen bekijken in een ontspannen sfeer.

Deze vernieuwde Rolex-boetiek belichaamt perfect de cultuur van uitmuntendheid die het merk kenmerkt. Het biedt ook een unieke gelegenheid om de geest van Rolex te ontdekken en zal bezoekers achterlaten met de herinnering aan een zeldzaam en waardevol moment.

Hotspots
  • Gassan