Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fijne terrassen om deze week van het zonnetje te genieten

Hop, naar buiten. En wel op deze fijne plekken. We tipten je vorige week al het kersvers uitgeroepen beste terras van Nederland, maar er is natuurlijk veel meer te genieten onder de Nederlandse zon. Voor elk wat wils voor de mooie dagen die voor ons liggen. Zonnebril mee en gaan. Spazio (Rotterda...

Fijne terrassen om deze week van het zonnetje te genieten

Hop, naar buiten. En wel op deze fijne plekken.

We tipten je vorige week al het kersvers uitgeroepen beste terras van Nederland, maar er is natuurlijk veel meer te genieten onder de Nederlandse zon. Voor elk wat wils voor de mooie dagen die voor ons liggen. Zonnebril mee en gaan.

Spazio (Rotterdam)

Een nieuwe hotspot aan de rand van de stad, langs de landingsbaan van de luchthaven. Daar moet je van houden, maar heb je wél wat te zien. Het restaurant is Amerikaans-Italiaans ingestoken (yum) en je kunt er volop lunchen, borrelen en avondeten zolang het maar gezellig is. Met grote speeltuin voor kinderen en plek voor 200 man een ideaal plekje voor de groepsborrel.

Bunk (Utrecht)

Een prijswinnend hotel in een uniek gebouw met een zalig, zonnig terras aan de grachten. Bootjes spotten, lekker eten van de verrassende kaart. Niks meer aan doen.

Flora Batava (Nieuwersluis-Breukelen)

Ontspannen in de natuur, op de oude buitenplaats van dit fijne hotel. Je neemt plaats in de prachtige tuin, of aan de Vecht, eigenlijk waar je maar wilt. Wegdromen tussen het groen, genieten van de langsvarende bootjes. Hier kom je geheid tot rust.

blooming brasserie (Bergen)

In het bos, op loopafstand van de kust vind je dit duurzame hotel. Ideaal voor een terrasje gecombineerd met een strandwandeling dus. Verken de Schoorlse duinen, de zee, de bossen. De kaart wordt bereid met producten uit de eigen biologische tuin.

Hotel Eleanor (Middelburg)

Een dagje Zeeland is altijd een goed idee, en Middelburg is buitengewoon pittoresk. Je schuift er na een dag struinen aan bij Eleanor, dé cocktailbar van Zeeland waar je ook lekker kunt blijven slapen. Of gewoon alcoholvrij geniet van een paar zonnestralen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in