Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even door de Skin Scanner voor een persoonlijk advies?

Pop-up store van Paula's Choice in Bijenkorf Amsterdam Huidverzorgingslabel Paula's Choice bestaat al meer dan dertig jaar, maar is met name de laatste tijd met een enorme opmars bezig. Het succes zit in het feit dat ze meer werkzame bestanddelen in de meest optimale concentraties in de producten...

Even door de Skin Scanner voor een persoonlijk advies?

Pop-up store van Paula's Choice in Bijenkorf Amsterdam

Huidverzorgingslabel Paula's Choice bestaat al meer dan dertig jaar, maar is met name de laatste tijd met een enorme opmars bezig. Het succes zit in het feit dat ze meer werkzame bestanddelen in de meest optimale concentraties in de producten stoppen, op basis van bewezen, wetenschappelijk onderzoek.

Geen parfum, geen alcohol, geen tralala. Bonuspunten voor het feit dat je geen twintig producten nodig hebt om een gezonde glow te krijgen: effectief en overzichtelijk, daar houden we van.

Wil je eens nader kennismaken: Paula’s Choice heeft tot en met 20 maart een pop-up store in de Bijenkorf Amsterdam. Je kunt er kennis maken met de producten en  persoonlijk huidadvies krijgen van de skincare experts van het label. Daarnaast is er de mogelijkheid een gratis skin scan uit te laten voeren. De Skin Scanner maakt foto’s van de huid die zelfs de onderliggende huidlagen laten zien. Hierdoor kan er meer te weten worden gekomen over de zonneschade, poriën en vochthuishouding van de huid. Hierna kan een huidverzorgingsroutine op maat worden samengesteld.

De Paula’s Choice pop-up store is tot en met 20 maart te bezoeken in de Bijenkorf Amsterdam (1 Dam, 1012, Amsterdam), je vindt 'm op de begane grond tussen de Chanel en Dior stand.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in