Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Euromast Rotterdam, nu ook voor koffieliefhebbers en shopaholics!

Er opent een koffiebar en een unieke conceptstore. Rotterdam is lekker bezig met hotspots als Katendrecht (uitgeroepen tot leukste wijk van Nederland) en het Depot Boijmans van Beuningen. Om er een triple whammy van te maken opent de Euromast eind maart een nieuwe conceptstore en hippe koffiebar....

Euromast Rotterdam, nu ook voor koffieliefhebbers en shopaholics!

Er opent een koffiebar en een unieke conceptstore.

Rotterdam is lekker bezig met hotspots als Katendrecht (uitgeroepen tot leukste wijk van Nederland) en het Depot Boijmans van Beuningen. Om er een triple whammy van te maken opent de Euromast eind maart een nieuwe conceptstore en hippe koffiebar.

De Euromast is bij iedereen wel bekend, het bijzondere Rotterdamse icoon is een populaire (toeristen)attractie waar jaarlijks honderdduizenden bezoekers op af komen. Met een hoogte van 185 meter heb je een spectaculair 360 graden uitzicht over de stad en ook voor een lunch, borrel of diner kun je bij de Euromast terecht.

In de conceptstore is straks een mix van producten van Rotterdamse iconen verkrijgbaar

Met een gloednieuwe en aantrekkelijke koffiebar en Rotterdamse conceptstore, biedt de Euromast een plek aan de locals om spontaan een koffie te drinken en te shoppen. In de koffiebar geniet je van verse, producten en bij de conceptstore is er een mix van producten van Rotterdamse iconen verkrijgbaar.

Op 25 maart viert de Euromast haar 62e verjaardag. Je kunt er genieten van het uitzicht, lekker eten...

...en overnachten in één van de suites op grote hoogte. De Euroscoop waarmee je helemaal tot aan de top kunt zoeven wordt op dit moment gerenoveerd, maar zal vanaf juni nog spectaculairder worden heropend.

Echte durfals kunnen tussen mei en september 100 meter naar beneden abseilen vanaf de balustrade op het uitkijkplatform. Sinds dit jaar is de Euromast onderdeel en flagship store van Magnicity, een partij die iconische torens van over de hele wereld in de schijnwerpers zet.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in