Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eten op vorstelijke locaties als Soestdijk en het Muiderslot!

De winteredities van de Maaltuin zijn bekend. Van kastelen en paleizen tot musea en zelfs een vliegbasis: reizend restaurant De Maaltuin verrast bezoekers iedere keer met een unieke, culinaire beleving die samenkomt met een prachtige wandeling, live muziek, kunst en andere creatieve uitingen. Van...

Eten op vorstelijke locaties als Soestdijk en het Muiderslot!

De winteredities van de Maaltuin zijn bekend.

Van kastelen en paleizen tot musea en zelfs een vliegbasis: reizend restaurant De Maaltuin verrast bezoekers iedere keer met een unieke, culinaire beleving die samenkomt met een prachtige wandeling, live muziek, kunst en andere creatieve uitingen.

Van november tot en met januari strijkt dit unieke concept neer op de vorstelijke locaties Paleis Soestdijk en het Muiderslot. Je krijgt er niet alleen een heerlijk 5-gangenmenu voorgeschoteld, maar ook mooie verhalen over de locaties.

Dineren in het Koninklijke koetshuis op Paleis Soestdijk

Op Paleis Soestdijk dineren bezoekers tijdens deze editie van de Maaltuin op vorstelijke wijze in het koetshuis. Koninklijke elementen zoals de rode loper die gebruikt werd tijdens het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima en de naambordjes van de Koninklijke paarden, maken het extra speciaal om hier een avond door te brengen.

De stallen en het koetshuis zijn onderdeel van de Parade. Dit deel van Paleis Soestdijk was vroeger zelfvoorzienend. Met die inspiratie is de chefkok aan de gang gegaan om een uniek menu te ontwerpen. De hoofdingrediënten komen van Nederlandse bodem en er wordt gekookt met seizoensproducten, waaronder vergeten groenten.

Ervaar het Muiderslot in de winter

Deze winter transformeert het Muiderslot in een echt winterkasteel. Tijdens de edities van De Maaltuin ervaren bezoekers de binnenplaats, ridderzaal, kas en taveerne van het kasteel. Op verschillende plekken vol historie worden heerlijke gerechten geserveerd.

Net zoals bij Paleis Soestdijk, is het menu geïnspireerd op de locatie en het seizoen. Dompel je onder in de verhalen van het Muiderslot en ontdek hoe het kasteel zich in het verleden voorbereidde op de winter en tegelijkertijd voor warmte en gezelligheid zorgde met bijvoorbeeld dans, toneel, gedichten en grootse feesten.

Voor data, reserveringen en locaties, zie De Maaltuin.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in