Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eén van de beste Italiaanse restaurants ter wereld zit in Nederland

De Italianen zelf zeggen het! Voor echt heerlijk, echt authentiek en echt bijzonder Italiaans eten in Nederland, moet je in de Amsterdamse Beulingstraat zijn. Dat hoef je niet van ons aan te nemen: Pianeta Terra krijgt momenteel de accolades flink om de oren. Eerst werd het restaurant al uitgeroe...

Eén van de beste Italiaanse restaurants ter wereld zit in Nederland

De Italianen zelf zeggen het!

Voor echt heerlijk, echt authentiek en echt bijzonder Italiaans eten in Nederland, moet je in de Amsterdamse Beulingstraat zijn. Dat hoef je niet van ons aan te nemen: Pianeta Terra krijgt momenteel de accolades flink om de oren.

Eerst werd het restaurant al uitgeroepen tot 'De beste Italiaan van Nederland 2022' door Italië Magazine. En nu is het ook nog eens op de lijst met de 50 beste Italiaanse restaurants buiten Italië beland.

Hoog tijd dus om er eens Italiaans te gaan fijnproeven.

In Amsterdam kennen veel mensen Pianeta Terra al. Het restaurant bestaat al sinds 2000. Sinds die begintijd is de focus meer en meer komen te liggen op slow food en 100% biologische ingrediënten. En tja, dat proef je.

De delegatie uit Italië was zó onder de indruk dat ze Pianeta de dertigste plaats in hun top 50 toebedeelden, een enorme eer. 

Wat je er kunt verwachten? Nou, voor pizza of spaghetti bolognese is dit niet de plek, wel proef je er heerlijke Wilde Waddenzee-oesters en de heerlijkste moderne, vernieuwende gerechten van chef Fabio. In drie tot zeven verrassende gangen proef je Italië, maar ook een pleidooi voor de gezondheid van onze planeet.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in