Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een high tea in D&G-sferen? Yes please!

High fashion meets high tea in het Waldorf Astoria. De afternoon teas van het Waldorf Astoria in Amsterdam worden langzaamaan legendarisch. Ze kiezen regelmatig een nieuw thema waar de patissiers zich op uit mogen leven. Altijd even knap en lekker. Maar de nieuwste afternoon tea is er eentje waar...

Een high tea in D&G-sferen? Yes please!

High fashion meets high tea in het Waldorf Astoria.

De afternoon teas van het Waldorf Astoria in Amsterdam worden langzaamaan legendarisch. Ze kiezen regelmatig een nieuw thema waar de patissiers zich op uit mogen leven. Altijd even knap en lekker.

Maar de nieuwste afternoon tea is er eentje waar wij direct wel héél enthousiast van worden. Die is namelijk geïnspireerd door het wereldberoemde Dolce & Gabbana. Met volop Siciliaanse invloeden een bijzonder kleurrijke ervaring.

Een high tea in het Waldorf biedt altijd zoete en hartige heerlijkheden, en laten ze daar in Italië nou ook goed in zijn. Cannoli met pistache en sinaasappel. Gelato met perzik, amaretto en pistou, volop citroen natuurlijk, maar ook schuim van parmezaanse kaas, melanzane met aubergine en focaccia met octopus.

Zin in een high fashion/high tea middag? De D&G Afternoon Tea wordt op vrijdag, zaterdag en zondag van 15.00 tot 17.00 geserveerd in Peacock Alley, een prachtig plekje in het toch al geweldige hotel. O, en als je een beetje in de buurt woont, kun je 'm ook afhalen voor thuis (al moet je de D&G-sfeer dan natuurlijk zelf zetten).

Beeld: Waldorf Astoria Amsterdam

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in