Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze 6 Nederlandse hotels hebben een topuitzicht

Lekker de natuur in, mét mooi uitzicht. Voor een beetje leuk uitzicht hoef je écht het land niet uit, bewijzen deze hotels op eigen bodem. Van weilanden tot golven en van bossen tot duinen. Hotel Restaurant WeidumerHout Vlakbij Leeuwarden, aan de Zwette en de Elfstedenroute, ligt dit hotel op een...

Deze 6 Nederlandse hotels hebben een topuitzicht

Lekker de natuur in, mét mooi uitzicht.

Voor een beetje leuk uitzicht hoef je écht het land niet uit, bewijzen deze hotels op eigen bodem. Van weilanden tot golven en van bossen tot duinen.

Hotel Restaurant WeidumerHout

Vlakbij Leeuwarden, aan de Zwette en de Elfstedenroute, ligt dit hotel op een landgoed van 3,5 hectare. Een perfecte plek als je Friesland wilt verkennen, want Heerenveen, Sneek en Franeker liggen op nog geen twintig minuten rijden. Maar je loopt het risico dat je hier helemaal niet meer weg wilt. Fijn restaurant, fijne eigen bar, fijne boerderijsetting... en dan is er nog het uitzicht op het groene hart van Friesland.

De Pier Suites

De Scheveningse Pier is de laatste jaren nogal nieuw leven ingeblazen, compleet met foodhal. Je kunt er ook luxe overnachten in een suite of een penthouse. De kamers van De Pier Suites kijken uiteraard uit op de zee of het strand, je hoort de golven onder je ruizen en als je een beetje geluk hebt, kun je op je kamer klaar gaan zitten voor een prachtige zonsondergang.

Villa Veertien

In het Gelderse dorp Dieren, tussen de IJssel en Nationaal Park Veluwezoom, ligt dit prachtige hotel aan de rivier. Je kunt wandelen en fietsen naar bos of heide, en wordt 's ochtends wakker met de IJssel in je zichtveld. Alsof dat nog niet ontspannen genoeg klinkt, is er ook nog een fijn restaurant én een eigen wellness. 

Boutique Hotel Parc Broekhuizen

Midden in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug ligt deze statige culinaire parel. Het beeldschone landhuis is een plaatje met de mooiste suites en kamers, en naast een eigen Michelinrestaurant (Voltaire*) is er ook een fijne bistro waar je aan kunt schuiven. Denk qua uitzicht aan Wuthering Heights-taferelen: een statige vijver, glooiend groen, koetshuizen en volop rust.

Vuurtoren Harlingen

Voor wie houdt van bijzondere nachtjes weg is deze historische vuurtoren met uitzicht op de haven helemaal leuk. Het is even een klimmetje via een wenteltrap, maar dat word beloond met een bijzondere accommodatie met een woongedeelte en een eetgedeelte in de voormalige lichtkoepel. Extra leuk: 's ochtends komt de bakker langs met een ontbijtmand.

Duinhotel Tien Torens

Verborgen in het hoogste duin van Zoutelande ligt een hotel. Het enige duinhotel van Zeeland, dus daarom alleen al de moeite waard. Je boekt er een luxe duinlodge met uitzicht over duin, zee en land en geniet bovendien van de wetenschap dat je hier erg pro-natuur overnacht. Tien Torens genereert bijna al zijn energie zelf.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in