Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Champagne aan de gracht mét extra's!

De Herengracht in Amsterdam is the place to be. Je kent ons, zodra we ergens in de verte een kurk horen zuchten, weten we niet hoe snel we bij de champagne van dienst moeten komen. In dit geval die van Moët & Chandon, dat van 15 tot en met 25 april het Canal House aan de Herengracht overneemt als...

Champagne aan de gracht mét extra's!

De Herengracht in Amsterdam is the place to be.

Je kent ons, zodra we ergens in de verte een kurk horen zuchten, weten we niet hoe snel we bij de champagne van dienst moeten komen.

In dit geval die van Moët & Chandon, dat van 15 tot en met 25 april het Canal House aan de Herengracht overneemt als pop-up bar. Daar staat je een volledige en ultieme champagne-ervaring te wachten.

Ga voor een champagne tasting, een fashion clinic van Ronald van der Kemp of geniet van een huiskamerconcert van Alain Clark. Of drink gewoon lekker een goed glas bubbels – wat jij maar wilt. Voor nachtvlinders bouwt Ron Simpson bouwt het 's avonds om tot een kleine nachtclub.

Pasen valt tijdens dit champagnefestijn, dus je kunt er ook een brunch-met-bubbels boeken. Het Moët & Chandon Canal House is open van 15 tot en met 25 april. Op zaterdag, zondag en tweede paasdag kun je er van 12.00 tot 00.00 uur heen. Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom vanaf 17.00 uur en sluit het Canal House om 00.00 uur.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in